TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Problem z instalacją Windows 7 - "Starting Windows"

Offline neq

Problem z instalacją Windows 7 - "Starting Windows"
« dnia: 15 Sierpień 2009, 17:00:32 »
cześć

Mam problem podczas instalacji W7, mam Ultimate build 7100 po wrzuceniu płytki normalnie bootuje i zatrzymuje się wszystko na momencie "Starting Windows" z tym że nawet logo mi się nie pokazuje ta flaga kolorowa tylko sam napis (czekałem 2h na takim widoku i nic nie ruszyło, a za drugim razem od 2 w nocy zostawiłem go do rana i dalej to samo), z poziomu Windowsa (XP Pro SP3) nie odpala mi instalacji i wyskakuje jakiś błąd. Mam też W7 Ultimate build 7600, bootuje płytkę a później po lewej stronie od góry do dołu rząd literek "H", ale ten 7600 startuje mi z poziomu windowsa, instaluje się DO KOŃCA i na koneic instalacji jak już się komputer restartuje to staje mi na ekranie "Starting Windows" i tak też kilka godzin go zostawiłem i nic. Próbowałem to wszystko powtarzać przy podłączonym monitorze do karty zintegrowanej intela i nadal te same problemy.

mój komputer:
Intel P4 640 3.2 GHz
Płyta główna intel (nie znam oznaczenia)
1,5GB Ramu
Karta graficzna ATI Radeon X550
twardy - Segate Barracuda 160GB
monitor - Samsung 920nw 19"

bardzo proszę o pomoc

Odp: Problem z instalacją Windows 7 - "Starting Windows"
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Sierpień 2009, 08:35:52 »
Spróbuj wyłączyć dyskietkę w biosie.

Odp: Problem z instalacją Windows 7 - "Starting Windows"
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Sierpień 2009, 11:34:51 »
Mam podobny problem tylko ze moj system w koncu startuje po resecie i wybraniu "Uruchom system Windows normalnie"

Wszystko opisałem w tym temacie http://www.windows7.pl/forum/index.php/topic,2930.0.html

Niestety rozwiązania jeszcze nie znalazłem.