TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Windows 7 PL Już jest!

Odp: Windows 7 PL Już jest!
« Odpowiedź #75 dnia: 02 Wrzesień 2009, 23:54:59 »
misiek jak zintegrowałeś loadera?

Pewnie loader, cert i logo w $OEM$, a key ustalony za pomocą DISM ;) Tak jak w mojej wersji ;D

« Odpowiedź #76 dnia: 03 Wrzesień 2009, 09:23:48 »
misiek jak zintegrowałeś loadera?

Pewnie loader, cert i logo w $OEM$, a key ustalony za pomocą DISM ;) Tak jak w mojej wersji ;D
Key'a nie wpisalem  bo nie znalem komendy ale to chyba i tak nikomu nie przeszkadza :) Daje dalej bez seriala i aktywator sie wlacza i aktywny juz jest :) To z tym keyem wyglada najwyzej bardziej estetycznie ale nic nie wnosi do aktywacji :P

« Odpowiedź #77 dnia: 03 Wrzesień 2009, 16:02:03 »
Kowalmisiek które to linki na blogu z tą przerobiona wersją?????

Offline Madzia

• 1220
« Odpowiedź #78 dnia: 03 Wrzesień 2009, 18:47:31 »
Windows 7 RTM PL x86+x64 ISO

« Odpowiedź #79 dnia: 03 Wrzesień 2009, 19:32:56 »
http://www.7link.bee.pl/ Czerwona zakladka :)

« Odpowiedź #80 dnia: 03 Wrzesień 2009, 20:24:26 »
Linki do mojej wersji juz podalem na blogu i jest tam tez opis co jest zrobione. Staralem sie jak moglem i wyszlo calkiem dobrze. Prosba do Tom'a. Mozesz zmienic nazwe z 58 na cos bardziej pasujacego do tematu.

« Odpowiedź #81 dnia: 03 Wrzesień 2009, 20:45:33 »
Linki do mojej wersji juz podalem na blogu i jest tam tez opis co jest zrobione. Staralem sie jak moglem i wyszlo calkiem dobrze. Prosba do Tom'a. Mozesz zmienic nazwe z 58 na cos bardziej pasujacego do tematu.

Wrzuciłby ktoś na rapida ? Z góry dzięki :)

Offline rbej

« Odpowiedź #82 dnia: 04 Wrzesień 2009, 08:38:23 »
Czy mógłby ktoś z Was użyczyć mi konto premium na hotfile.com na potrzeby szybkiego zassania wybranej przeze mnie kompilacji win? (oczywiście na PW). Dzięki i pozdrawiam!!!

Złodziej prosi innych o dobry wytrych, żeby mógł szybciej kogoś okraść. Brak słów...

Offline topiq

« Odpowiedź #83 dnia: 04 Wrzesień 2009, 10:08:36 »
Mundek szanuj język polski proszę Cię.
Zainstalowałem sobie w końcu Windows 7 PL Ultimate i mam pytanie, czy jak mi 22 października przyjdzie mój W7 HP z Vobisu to wystarczy, że do obecnej kopii wklepię kluczyk i zmieni mi sie wersja na HP? Czy reinstall czeka? Jak wystarczy to jutro już zrobię porządek bo mi RC chyba sie sypie. A tak w czasie instalacji nawet nie zwróciłem uwagi, na te śmieszne rzeczy co piszecie, jakieś angielskie komunikaty czy paski z Visty  ??? Ale w sumie nie siedziałem wpatrując sie w ekran, ustawiłem co trzeba i poszedłem na kawe :D
Pozdrawiam.

« Odpowiedź #84 dnia: 04 Wrzesień 2009, 10:21:01 »
Nie klucz od HP bedzie pasowal tylko do HP wiec reinstalacja cie czeka

Offline topiq

« Odpowiedź #85 dnia: 04 Wrzesień 2009, 11:00:39 »
Hmmm... to odblokuję Home Premium... Tylko nie moge namierzyć tej instrukcji jak usunąć plik odpowiedzialny za wybór wersji. Ostatecznie ręcznie wykasuję. Dzięki za odpowiedź.

Offline McVein

• 209
« Odpowiedź #86 dnia: 04 Wrzesień 2009, 11:01:58 »
Mundek szanuj język polski proszę Cię.
Zainstalowałem sobie w końcu Windows 7 PL Ultimate i mam pytanie, czy jak mi 22 października przyjdzie mój W7 HP z Vobisu to wystarczy, że do obecnej kopii wklepię kluczyk i zmieni mi sie wersja na HP? Czy reinstall czeka? Jak wystarczy to jutro już zrobię porządek bo mi RC chyba sie sypie. A tak w czasie instalacji nawet nie zwróciłem uwagi, na te śmieszne rzeczy co piszecie, jakieś angielskie komunikaty czy paski z Visty  ??? Ale w sumie nie siedziałem wpatrując sie w ekran, ustawiłem co trzeba i poszedłem na kawe :D
Pozdrawiam.
Jeżeli zainstalowałeś ultimate to klucz który do ciebie dotrze pasował nie będzie ale jeżeli zainstalowałeś HP to twój klucz będzie pasować jak ulał.

Hmmm... to odblokuję Home Premium... Tylko nie moge namierzyć tej instrukcji jak usunąć plik odpowiedzialny za wybór wersji. Ostatecznie ręcznie wykasuję. Dzięki za odpowiedź.
sprawdz PRV
« Ostatnia zmiana: 04 Wrzesień 2009, 11:07:06 wysłana przez McVein »
Pozdrawiam wszystkich.

« Odpowiedź #87 dnia: 06 Wrzesień 2009, 00:37:04 »
Panowie, posiadam wersję Windy7 Build 7600 x64, ale wersję angielską.
Tzn. już wgrałem polskie MUI, już nawet dość dawno można powiedzieć.
No i jest jeden denerwujący mankament, który był również w Viście.
Chodzi mi o obramowanie ikon, jest zbyt szerokie, to samo z menu start, również jest tam szeroko.
Na wersji angielskiej obramowanie było zawsze idealnie skrojone do ikonki i jej opisu, a tutaj szeroko jak cholera.

Na pewno każdy wie o co chodzi, bo jest dość denerwująca sprawa.
Musicie przyznać, że wygląda to ohydnie.

Czy na oryginalnym polskim systemie też ten problem występuje?
No i czy jest jakieś rozwiązanie, aby zrobić żeby było tak jak powinno, czyli wąskie obramowania w okół ikon i opisów.

Z góry dziękuje za pomoc.

« Odpowiedź #88 dnia: 06 Wrzesień 2009, 01:08:50 »
Wejdz w Personalizuj - kolor okna - zaawansowane ustawienia wyglądu , z rozwijanej listy wybierz - rozmieszczenie ikon pionowe i ustaw np. na 59 ,  to samo przy opcji ( poziome )

Offline Luke

• 423
« Odpowiedź #89 dnia: 06 Wrzesień 2009, 11:11:14 »
to samo z menu start, również jest tam szeroko.
Co do menu Start... rozwiązanie znajdziesz w moim podpisie. :P