ilosc łatek rośnie i jak komuś sie nie chce za kazdym robic tej komendy: "DISM.exe /Image:X:\7Work\WIM /Add-Package /PackagePath:X:\7Work\Update\Windows6.1-KB958559-x86.msu" to wpadłem na pewny pomysl ktory na wirtualu sie sprawdził
potrzebujemy "Total Commandera" z wtyczką "CatalogMaker" do pakowania, wszystkie łatki "*.msu" pakujemy w total commanderze za pomoca wtyczki wczesniej wspomnianej i otrzymujemy plik ktory zajmuje kilka kB i otwieramy go F4 albo w notatniku, zobaczymy cos takiego:
usuwamy ręcznie wszystko prócz ścieżek i nazw plików, niepotrzebne znaki spacji po nazwach plików usuwamy za pomocą narzedzia "Edycja/Zamien" (w polu "znajdz" nacisnij spacje a pole "zamien na" zostaw puste i pozniej kliknij "zamien wszystko")
następnie znów "Edycja/Zamien" i tak jak na rysunku:
(pamietajcie o właściwych literach dysków!!!) komendy macie w pierwszym poście
nazwe pliku zmienic na "*.bat" np "update.bat" pozniej uruchamiamy "cmd" z uprawnieniami administratora i uruchamiamy ten plik, część rysunku przedstawiająca proces:
mysle ze kazdy z minimalną wiedzą sobie poradzi, mi przygotowanie zajmuje moze z 30 sekund, pozniej juz tylko integracja która moze trwac juz dłuższą chwile
testowałem na wirtualu i wszystko niby działa
pozdrawiam