TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Windows 7 build 7000-błędność, wersja.

Windows 7 build 7000-błędność, wersja.
« dnia: 01 Październik 2009, 18:21:21 »
Witam.
Będę mówił szczerze. Często piraciłem, nie ukrywam tego. Miałem pełno nielegali na kompie.
Jednakże postanowiłem to zmienić i postawić na wersje legalne. Jednakże jak wiadomo Win7 kosztuje niebotyczne sumy w Europie (niewiem co ma oznaczać ten ruch ze strony Microsoftu)
Jednak kiedy usłyszałem o beta. Z pewnym opóźnieniem ( dopiero dzisiaj 1 października) zacząłem się tym interesować.
Wczoraj zarejestrowałem się na windows ID ( czy jak to się tam nazywa). Wygenerowałem sobie klucz. Szukam download, a tu... download is not longer avaible -_-.
Oczywiście się wkurzyłem i ściągnąłem ten sam build z torrentów ( nie wściekajcie sie :), nie jest to nielegalne, przecież mam keya oryginalnego :>  ).
Wypaliłem na płycie, zainstalowałem... Już od 1 kroku miałem z tym problemy.
-POkazywało mi że mam złego keya ( error code).
-NIe działał mi net.

Jednak poradziłem sobie z 2. Po baardzo długim grzebaniu w panelu sterowania ( przeszedłem z XP, gdzie nie ma bawienia się z profilami itp.) znalazłem bramkę itp.
Net działa, chce zrobić update... jednakże nie działa mi key :(.
Nawet się zdenerwowałem kiedy musiałem używać nielegalne keye z Pirate Baya, no ale cóż... Napaliłem się.
Nic to nie dało. Wkurzony, bo próbowałem wszystkiego. Na oryginalnej stronie Micro, pisało o wersji 7000.
Dopiero zuupełnie przypadkowo ( już kurde zresztą planowałem wrócić do XP )znalazłem artykuł że windows 7 wygasa w czerwcu 2009... JEdnakże mój kolega ma WIn7 i mu łazi ok oryginalnie!

Ze względu na brak Win7 7100 na oficjalnej stronie MIcro, czy mógłby ktoś podać link z downloadem?
Jest to w imię legalności :). Posiadam zresztą oryginalnego Keya.

Odp: Windows 7 build 7000-błędność, wersja.
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Październik 2009, 18:30:07 »
Ciezko bedzie bo malo kto tu na forum uzywa jeszcze tej wersji.Chyba ze na jakims torrencie...

« Odpowiedź #2 dnia: 01 Październik 2009, 18:37:35 »
Czyli wg ciebie zasięgnąć nielegala, 7600 i aktywatorem jakim?

« Odpowiedź #3 dnia: 01 Październik 2009, 20:10:18 »
Na początek ściągnij sobie (legalnego) Windows 7 Enterprise , obecnie z niego korzystam i jest OK

http://www.windows7.pl/forum/index.php/topic,2960.msg49474.html#msg49474