TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Windows 7 nie startuje po instalacji

Windows 7 nie startuje po instalacji
« dnia: 28 Luty 2010, 09:56:31 »
Witam!
Mam problem z systemem Windows 7, chodzi o to że wszystko przebiega normalnie podczas instalacji, ale gdy przychodzi czas na restart komputera na zakończenie - zaczynają się schody i od razu się kończą.
W końcowym etapie instalacji, Windows zgodnie z zaleceniami resetuje komputer, tylko że po ponownym uruchomieniu pokazuje się te "prześliczne" logo WIN 7, a potem ciemność! Znika i nic, zostaje CZARNY EKRAN.

Sprzęt:
Intel Core 2 Duo E7200 2,53GHz
3,00GB RAM
NVIDIA GeForce 9500 GT
Windows 7 Ultimate (próbuje instalować)

Offline hubert1

• 650
  • "bo liczą się wspomnienia, prawda, prawda" :D
Odp: Windows 7 nie startuje po instalacji
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Marzec 2010, 19:32:14 »
windows vista działa? tryb awaryjny? cokolwiek było podkręcane? seven oryginalny czy pobrany? zgodne sumy kontrolne?

Odp: Windows 7 nie startuje po instalacji
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Czerwiec 2010, 15:44:28 »
witam,

mam podobny problem tylko mam inna grafike ATI Radeon HD 4800?
nie mozna nawet dokonczyc instalacji bo gdy chce sprobowac przelaczyc go na tryb awaryjny to wyskakuje mi blad ze nie moze go przelaczyc poniewaz instalacja nie zakonczona.

czy jest ktos w stanie pomoc ?