Klucz licencyjny MSDN AA jest jednorazowy - można go użyć tylko raz. Przy następnej instalacji trzeba się postarać o nowy klucz. Czy to jakaś nowość ?
Chodzi mi o to że nie chce więcej się starać o ten durny klucz licencyjny kiedy będę chciał sformatować komputer - a nie stawiać system na drugim komputerze. Gdzie napisałem że chcę stawiać system na drugim komputerze ? Jeśli dla kogoś jest to zaskoczenie to cytuję:
5. Czy licencja (albo klucz) odblokowuje oprogramowanie na stałe?
Nie - klucz pozwala Ci na zainstalowanie oprogramowania tylko raz. Jeżeli musisz przeinstalować oprogramowanie- skontaktuj się ze swoim administratorem.
A cytat został wzięty z
http://www.codeguru.pl/faq.aspx#16Jeśli dalej się upieracie przy swoim to chyba się kompletnie nie rozumiemy. Jesteście pewni że wiecie czym jest i znacie regulamin MSDN AA wypowiadając się na ten temat czy po prostu nie rozumiecie o co mi chodzi i klepiecie żeby napisać ?
Co znaczy sie nie da? A oni (HP...itp.) jak robia?
Jeśli wiesz jak się robi napisz szczegółowo jak , chętnie posłucham ? Jest to możliwe ale napewno czegoś takiego nie stworzysz, chyba że posiadasz zezwolenie Microsoft-u i specjalne narzędzia, bo nie mam tu na myśli zrobienie zwykłego obrazu dysku GHOST-a tylko partycję RECOVERY wraz z bootowalną płytą odzyskującą zarejestrowany system na stałe. Na nie jednym forum pytali i nikt nie wie a tu widzę wiecie. Dzielcie się informacjami
. Przecież o to właśnie pytam