TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Petla aktualizacji - problem

Petla aktualizacji - problem
« dnia: 19 Październik 2009, 15:48:40 »
Witam

Przy ostatniej próbie aktualizacji systemu napotkałem problem. Aktualizacja ta wymaga restartu systemu i kiedy na niego zezwalam uruchamia sie konfiguracja aktualizacji. Postęp dochodzi do 93% i wtedy pojawia się błąd. Następuje wycofywanie zmian i system uruchamia się ponownie, po czym znowu konfiuracja przebiega błędnie i tak w kółko :(
Czy jest jakiś sposób aby aktualizacja przebiegła pomyślnie? Wiem że mogę po prostu jej nie instalować, ale to nie rozwiązuje problemu.

Nazwa aktualizacji : Aktualizacja systemu Windows 7 dla systemów opartych na procesorach x64 (KB974431)
 :)

Odp: Petla aktualizacji - problem
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Październik 2009, 10:33:33 »
Sprawdź czy nie zainstalowała Ci się już czasem ta poprawka. Jeżeli tak to wywal, i zainstaluj jeszcze raz. Ja tak miałem z sterownikami do jednego sprzętu. Także była pętla, to wywaliłem wszystko, łącznie z opcją usuń sterowniki i podziałało.

Odp: Petla aktualizacji - problem
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Październik 2009, 14:34:30 »
Sprawdziłem
Nie instalowałem wcześniej tej poprawki. Problem nadal nie rozwiązany :(
=