TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Nie wyświetlanie się ikon

Nie wyświetlanie się ikon
« dnia: 25 Październik 2009, 16:12:21 »
Witam
Mam pewien problem z Windows 7
Posiadam ten system dopiero 3 dni. Może ten problem nie jest jakiś wielki, ale mimo wszystko trochę mi to przeszkadza i chciałbym to naprawić.
Nie wyświetlają mi się poprawnie wszystkie ikony skrótów zarówno w menu start, ale także te same ikony w plikach exe aplikacji. Najlepiej przedstawią to screeny. Liczę na pomoc z Waszej strony.

Odp: Nie wyświetlanie się ikon
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Październik 2009, 16:19:42 »
Podłączam się do pytania.

« Odpowiedź #2 dnia: 25 Październik 2009, 18:49:42 »
jaka wersja systemu Windows 7

« Odpowiedź #3 dnia: 25 Październik 2009, 18:52:59 »
to wina Adobe Reader i jego aktualizacji , też miałem z tym problem ale od instalowałem go i zainstalowałem FoxitReader i jest ok .

« Odpowiedź #4 dnia: 25 Październik 2009, 19:36:07 »
RTM
to wina Adobe Reader i jego aktualizacji , też miałem z tym problem ale od instalowałem go i zainstalowałem FoxitReader i jest ok .
Odinstalowałem i bez zmian.

« Odpowiedź #5 dnia: 25 Październik 2009, 19:51:03 »
RTM
Odinstalowałem i bez zmian.
w prawdzie mi też to do końca nie pomogło i zrobiłem format i postawiłem win 7 jeszcze raz .

« Odpowiedź #6 dnia: 25 Październik 2009, 21:14:39 »
Chodzi mi czy 32 bit czy 64 bit bo jak 64 bit to morze  być niekontabilna  z tą wersją spróbuj użyć zgodność z daną wersją

« Odpowiedź #7 dnia: 25 Październik 2009, 22:02:11 »
Chodzi mi czy 32 bit czy 64 bit bo jak 64 bit to morze  być niekontabilna  z tą wersją spróbuj użyć zgodność z daną wersją
Mam RTM 32bit

Ale co to ma wspólnego z moim problemem? Program działa poprawnie, jedynie te ikonki przy niektórych się nie wyświetlają i to jest problemem.

« Odpowiedź #8 dnia: 26 Październik 2009, 00:06:07 »
Odinstaluj te programy i zainstaluj je spowrotem tylko przed zainstalowaniem restart kompa morze coś pomorze na dowód jeden program zainstalowałem no WIN 7 x 64bit

« Odpowiedź #9 dnia: 26 Październik 2009, 03:06:57 »
Odinstaluj te programy i zainstaluj je spowrotem tylko przed zainstalowaniem restart kompa morze coś pomorze na dowód jeden program zainstalowałem no WIN 7 x 64bit

Może pisze sie przez ż z kropką! xD lol

« Odpowiedź #10 dnia: 26 Październik 2009, 17:46:06 »
Czepiasz się detali >:(

« Odpowiedź #11 dnia: 26 Październik 2009, 18:03:25 »

Hmm...
Po raz kolejny powtarzam... te programy mi normalnie działają, więc nie musisz dawać mi dowodów. Chodzi mi tylko o znikające ikonki, które były, ale teraz z jakiegoś powodu się nie wyświetlają. Po przeinstalowaniu ikonka jest, a po jakimś czasie znów znika ;)

« Odpowiedź #12 dnia: 26 Październik 2009, 19:28:31 »
Zainstaluj ten program  Malwarebytes' Anti-Malware i przeskanuj system może masz jakiegoś robaczka ???