Kolejny wałek w Windows 7 x64. Zauważyłem go od samego początku, nawet przeinstalowywałem system, ale on jest nadal.
Windows x64 + WinRar 3.9 x64 albo 7Zip x64 (pewnie tez inne archiwizatory)
Zwieszają system, poprzez samoczynne zawieszenie się aplikacji i brak odpowiedzi na jakiekolwiek zamkniecie.
Wygląda to tam na Monitorze Zasobów:
Leci sobie winrar, rozpakowuje ISO. I po rozpakowaniu ponad 900Mb zawiesza się (brak odpowiedzi aplikacji) i stoi. Nie mogę go zamknąć jak coś innego chce uruchomić np firefoxa, nie pozwala mi na to system aplikacja muli muli i nic.
albo
Leci 7Zip po około 1 GB rozpakowania wywala mi Firefoxa (brak odpowiedzi aplikacji) oraz sam 7Zip przestaje działać. Procent rozpakowywania jest ciągle ten sam.
Po co ja zmieniałem Vistę
//1 godzinę później Raczej w tym co wywołuje to nikt nie pomógłby mi.
Doszedłem co powoduje problem,
tylko nie wiem jak temu zażegnać.
Dysk na którym zwieszał się archiwizator był to dysk zewnętrzny na interfejsie FireWire 6pin. Zmieniłem interfejs na USB ale nie zadowala mnie takie rozwiązanie. Po to jest 1394 iż ma to działać!
I teraz zadajmy sobie pytanie czy M$ nie wali w ch.ja. Nowa płyta x58 nowy OS i mimo tego nie jest to kompatybilne?
Czy są jakieś łatki, albo działające [
http://www.windows7.pl/forum/index.php/topic,3555.0.html ] sterowniki do płyty głównej ?