Zainstalowalem W7 i poki co jest z nim tylko pare problemow. ;]
Nie da sie uzytkowac Neostrady, bo sypie Blue Screenami, ale to wina mojego przestarzalego modemu, do ktorego nikomu nie chce sie zrobic nowych sterownikow.
Ale i tak wiekszosc czasu siedze w akademiku gdzie nie uzywam Neostrady, a w domu mam drugiego kompa z XP'ekiem gdzie wszystko chodzi bez problemow. Poza tym i tak mam zamiar pozbyc sie tego syfu jak tylko skonczy mi sie umowa, wiec nie stanowi to dla mnie problemu.
Druga sprawa to sterowniki. Niczego nie instalowalem i wiekszosc rzeczy dziala bez problemow. I moje pytanie brzmi czy jest sens instalowac jakiekolwiek sterowniki i zasmiecac dysk skoro sprzet chodzi bez zarzutu? Oczywiscie wiem, ze trzeba w co niektore zainwestowac. Na przyklad do karty graficznej i panelu dotykowego. Ale czy jak oleje reszte to nic na tym nie strace? ;>
No i na koniec takie pytanie. Jak porzadnie sformatowac partycje systemowa. Bo troche eksperymentowalem ze sterownikami i chcialbym od nowa postawic czysty system. Niby sie da przez instalator Windowsa, ale dam naciskam "Formatuj" i po kilku sekundach partycja jest uznawana za sformatowana. Co nasuwa mi pewne watpliwosci co do rzetelnosci tej metody. ;] Takze chcialbym sie dowiedziec czy jest jakis inny sposob.
Za pomoc z gory dzieki.