TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Downgrade Windows 7 z Ultimate na Professional

« dnia: 08 Listopad 2009, 23:06:25 »
Czy jest coś takiego możliwe bez tracenia programów? Dzieki MSDNAA zdobyłem oryginalny klucz wersji Professional i chciałbym się stać legalnym użytkownikiem... tylko nie mam czasu na konfigurowanie wszystkiego od początku.

Jakieś pomysły?

Offline Madzia

• 1220
Odp: Downgrade Windows 7 z Ultimate na Professional
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Listopad 2009, 23:40:00 »
Downgrade to moze byc np. z 7 do Visty, a nie z 7 do 7 ;D

« Odpowiedź #2 dnia: 09 Listopad 2009, 17:37:40 »
Da się zrobić Upgrade z wersji do wersji (np. Professional -> Ultimate), więc czemu by w drugą strone nie ;) To pewnie po prostu blokada pewnych bibliotek :)

« Odpowiedź #3 dnia: 09 Listopad 2009, 17:49:28 »
Hmm.To jak wiesz jak to zrobic to bierz sie do dzialania :D.Odblokuj pewne biblioteki z pewnoscia uzytkownicy forum z tego skorzystaja-tez z checia zamienilbym ultimate na professional bez reinstalacji :D.A tak serio to mysle ze sie nie da a raczej jestem pewien tego