TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Windows 7 service pack 2 z niewiadomych przyczyn

Offline hubert1

• 650
  • "bo liczą się wspomnienia, prawda, prawda" :D
Windows 7 service pack 2 z niewiadomych przyczyn
« dnia: 02 Styczeń 2010, 23:47:28 »

Jak w temacie. Windows 7 home premium zainstalowany jakiś miesiąc temu. Większość szczegółów na screenie. Instalowałem wyłącznie aktualizacje z windows update. Wczoraj instalowałem aktualizację Windows6.1-KB958559-x64 potrzebną do zainstalowania xp mode. Nie zwracałem na ten problem uwagi do dzisiaj, więc nie wiem kiedy powstał. System z pewnego źródła  ;) Mile widziane sugestie co do problemu, jego źródła, przyczyn powstania i rozwiązania problemu.

Odp: Windows 7 service pack 2 z niewiadomych przyczyn
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Styczeń 2010, 01:45:24 »
Był już taki temat sam go założyłem prawie 3mieś. temu http://www.windows7.pl/forum/index.php/topic,3400.0/topicseen.html mam to samo u siebie i jak narazie mi to nie przeszkadza ale nadal nie wiem dlaczego tak jest dodam że mam zainstalowane wszystkie aktualizacje na x64 jakie wyszły te z wzor.net i od zukony itp.       

Offline hubert1

• 650
  • "bo liczą się wspomnienia, prawda, prawda" :D
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Styczeń 2010, 02:11:35 »
ja mam zainstalowane wyłącznie te aktualizacje które ukazały się na windows update (tj oficjalne). Założyłem nowy wątek gdyż twojego nie mogłem znaleźć. A poza tym ten szczegół denerwuje mnie gdyż jestem pedantem  :P

« Odpowiedź #3 dnia: 03 Styczeń 2010, 02:35:44 »
No ale jednak ciekaw jestem co oznacza ten SP2,co jest z tym związane że po aktualizacji tak jest a nic nie ma na temat sp do 7,może MS ma już gotowe SP i czeka z ich wydaniem? a to co wyciekło daje nam po instalacji ten SP2.Tak czy siak coś w tym musi być...     
« Ostatnia zmiana: 03 Styczeń 2010, 02:37:39 wysłana przez Iceman84 »

Offline Bartos

• 148
« Odpowiedź #4 dnia: 03 Styczeń 2010, 03:00:56 »
a może poprawka zapożyczona z visty sp2?
Windows MX RGB......Windows 7HP x64

« Odpowiedź #5 dnia: 03 Styczeń 2010, 10:37:55 »
a może poprawka zapożyczona z visty sp2?

To nie możliwe nie dało by się jej zainstalować na windows 7. Też kiedyś tak miałem ale to zignorowałem a potem był format i znowu mam bez SP  ;)

Offline Bartos

• 148
« Odpowiedź #6 dnia: 03 Styczeń 2010, 17:37:16 »
wy to chociaż poprawki macie, bo ja mam chyba jakąś felerną wersje bo mi nie znajduje poprawek, tzn znalazł jakieś 8 przy pierwszym uruchomieniu i teraz już nic
Windows MX RGB......Windows 7HP x64