TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Jak włączyć pobieranie mp3 ??

mati xl

Jak włączyć pobieranie mp3 ??
« dnia: 09 Styczeń 2010, 17:40:04 »
Witam
Mam pytanie bo gdy chcę ściągnąć muzyke mp3 np. z filetube.com to otwiera mi się WMP :/ Może wie ktoś jak włączyć aby plik mp3 się nie otwierał tylko pobierał ?

Odp: Jak włączyć pobieranie mp3 ??
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Styczeń 2010, 18:07:59 »
Sprawdz czy nie masz zainstalowany PlayReady PC Runtime jesli tak to odinstaluj jesli nie poskutkuje pobierz przez mozille opere badz chrome a nie ie

mati xl

« Odpowiedź #2 dnia: 09 Styczeń 2010, 18:52:48 »
Nie mam PlayReady PC RunTime. Tak to jakoś nie przepadam za innymi przeglądarkami :) A tak to mi normalnie ściągało jak pogrzebałem w ustawieniach ale zrobiłem reinstalke no i mam :D

Offline kamiton

• 1287
« Odpowiedź #3 dnia: 09 Styczeń 2010, 22:27:17 »
powodzenia na przyszlosc  ::::::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))

btw.  skoro z takiego powodu reinstal - patrz wyzej.

mati xl

« Odpowiedź #4 dnia: 10 Styczeń 2010, 11:10:04 »
Z powodu zepsucia Windows 7 ,zrypał się systemowy plik no i nic się nie dało zrobić a wiele razy ratowałem 7 ponieważ miałem skopaną wersje RC ^^ :)
« Ostatnia zmiana: 10 Styczeń 2010, 11:11:52 wysłana przez Mati xl »