TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Problem

Problem
« dnia: 11 Styczeń 2010, 20:08:22 »
Witam mam problem z Windowsem 7 Home Premium, przez kilka min od włączenia systemu działa wszystko tak jak należy, a po chwili nic nie mogę zrobić działa mi jedynie to co na pulpicie mam włączone, paska start nawet nie da się rozwinąć Nie mam pojęcia w czym problem, za pomoc z góry dziękuję :)

Odp: Problem
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Styczeń 2010, 20:17:30 »
Gdy znowu się to powtórzy wciśnij ctrl+alt+delete i np kliknij Uruchom Menadżera zadań później sprawdź czy pasek start odpowiada. Jeśli tak to możesz mieć problem z zasilaczem lub z dyskiem twardym. Napisz jeszcze czy to laptop czy blaszak.  ;)

« Odpowiedź #2 dnia: 11 Styczeń 2010, 20:24:59 »
To blaszak. Dodam ze instalację systemu robiłem 3 dni temu wcześniej nie było tego problemu. A menadżer zadań nie odpowiada gdy chcę najechać myszką na pasek to wyskakuje mi na kursorze to kółeczko do czekania na nic nie da się kliknąć i nic nie da się zrobić. Wcześniej miałem zainstalowanego Windowsa 7 Rc Ultimate +64 i wszystko działało tak jak powinno.

Offline matys1

• 275
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Styczeń 2010, 17:41:09 »
To blaszak. Dodam ze instalację systemu robiłem 3 dni temu wcześniej nie było tego problemu. A menadżer zadań nie odpowiada gdy chcę najechać myszką na pasek to wyskakuje mi na kursorze to kółeczko do czekania na nic nie da się kliknąć i nic nie da się zrobić. Wcześniej miałem zainstalowanego Windowsa 7 Rc Ultimate +64 i wszystko działało tak jak powinno.
Z ciekawosci-masz zainstalowanego jakiegos antywirusa?