Witam !!!
Przyłączę się do tematu, mam podobnu problem na systemach od win98 - Vista internet chodzi mi bez najmniejszych problemów, mialem wczesniej Win7 od 7100 w góre wszystko mi chodziło, teraz od jakiegoś czasu mam tak że internet jest ale go nie ma
tzn. GG działa, pingi ida bez problemu np. onet 15ms ale stronki sie nie ładują, aktualizacja wywala bład, po pewnym czasie wszystko działa prze 1-2 min i znowu to samo, czsami cos sciagam to leci mi z predkościa przykładowo 500KB/s i po 20-30% wszystko staje, zadnej aktywności na łączu, działa tylko GG tak jak by cos się zawieszało, tak samo jest z aktualizacjami sciagma np. pakiet polskiego jezyka i idzie 10% i stoi potem 2% i tak stoi np. 5 min po czym wywala bład juz nie pamiętam jaki ale z tego co czytałem to że servery M$ jest za bardzo obciążony, ale to nie server tylko cos jest u mnie, ale dzieje się to tylko na Win7 chciałem sobie kupić orginalny nośnik ale nie zrobie tego jeśli ma on leżeć na półce, próbowałem też na WIN 7 RC sciągniętym z M$ czyli orginała ale jest to samo wiec w czym może być problem