Pytanie ok
System jak na wersję Beta działa bardzo stabilnie i całkiem szybko, warto go jednak zainstalować na osobnej partycji tudzież jak ja to zrobiłem - na osobnym dysku. Wrzuciłem trochę ulubionej muzyki, zdjęcia z drugiego dysku, filmiki z CD-Action i jakieś filmy z płyt tak dla ogólnego przetestowania systemu dla potzeb domowych
Rozważam przejście na stałe (do 1 sierpnia
) ale nie mam teraz na to czasu
Co prawda u mnie system lubi blue screenować i wywalać jakieś komniakty przy bootowaniu ale to przez wieszajace się aplikacje (np. dziś uruchomiłem operę z kilkoma zakładkami i zacząłem kopiwoać jakieś pliki plus coś jeszcze i opera się zawiesiła, do tego stopnia że wszystko inne też) ale system jako system ok - nie miała jeszcze miejsca sytuacja gdzie system w ogóle nie chciał powstać
Z doświadczenia jednak zalecam - jak już zainstalujesz wszystkie niezbędne programy i skonfigurujesz system dla własnych potrzeb - stwórz punkt przywracania systemu. Może pomóc przy jakiejś krytycznej sytuacji
I nie zgub płytki z ładującym się Windows 7
I jeszcze tylko rada co do WMP12 - potrafi wycinać początki utworów mp3 jezeli ustawisz WMP tak żeby pobierał informacje o utworach z internetu (opcja w standardzie się włącza przy Express Install)
Info:
dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=10545&Windows+Media+Player+12+szkodzi+MP3kom