Czego to ludzie nie wymysla!
Jednak toche trudno przezwyczaic sie do pogodzenia rozmiarow i jakosci- nie w sensie, ze to nie mozliwe, bo do tego sie dazy; lecz w sensie jak na wyswietlaczu 5,7 cali grac np. w gre?! Sam lubie taka miniaturyzacje, nawet bardzo, lecz sa granice rozsadku i mozliwosci wzroku ludzkiego
Nawet mam cos w rodzaju netbooka lub raczej subnotebooka- z wbudowanym modemem telefonicznym, jednak nie jest to tylko modem do transmisji danych, a rowniez do rozmow i smsow- pelny modul telefoniczny GSM. Zaluje tylko, ze jest to jeden za starszych modeli i nie ma jeszcze zintegrowanego GPS
A sprawuje sie calkiem dobrze i nie przeszkadzaja mi wyskakujace smsy
Jednak daje sie wyraznie zauwazyc, ze Microsoft wciaz jest w tyle za Apple i dystrybucjami Linuxa czy nawet Symbiana. Przyznaje, ze Windows Phone 7 nie jest juz tak bardzo okrojonym systmem jak poprzednie edycje Windows Mobile, ale iPhone istnieje juz od dawna, nie jest zbyt okrojony w porownaniu z MacOS X i dziala przynajmniej dobrze i stabilnie. Rowniez Symbian (zdaje sobie sprawe, ze od razu skierowany na urzadzenia mobilne) ma wiele plusow nad "mobilnymi oknami".
Ale to tyko moje uwagi i zdanie.