TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Indeks wydajności nie działa

Indeks wydajności nie działa
« dnia: 23 Styczeń 2010, 16:23:58 »
Witam.
Otóż wiąże się z takim problemem, iż ostatnio kolega spytał mnie jaki mam indeks wydajności na swoim PC. Pamiętam że jak zainstalowałem winde miałem coś koło 5,7 więc sprawdzam a tu zonk, pisze że klasyfikacja systemu nie jest dostępna:

Więc włączam, i okienko które znam, tylko że zawsze tu były wpisane wyniki a teraz :

Zauważyłem na dole napis "Ponownie uruchom ocenę". No i ok, robi się:

To się kończy i teraz powinienem uzyskać wyniki a tu zonk... bo wyskakuje mi coś takiego:

I tak w kółko. Może ktoś coś poradzić? Może przez przez przypadek wyłączyłem jakąś usługę albo coś... Z góry dzięki za odpowiedzi.

Pozdrawiam

Offline hubert1

• 650
  • "bo liczą się wspomnienia, prawda, prawda" :D
Odp: Indeks wydajności nie działa
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Styczeń 2010, 19:48:42 »
zobacz czy nie masz wykrzykników w menedżerze urządzeń, sprawdź czy masz aktualne sterowniki. W ostateczności spróbuj przywracania systemu. Napisz co instalowałeś ostatnio.

Odp: Indeks wydajności nie działa
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Styczeń 2010, 22:22:28 »
2 dni temu mialem to samo.Przywrocilem system i po klopocie :)