TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystaj±c ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przegl±darki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporz±dzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityk± prywatno¶ci oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Przechodzenie w stan u¶pienia

Przechodzenie w stan u¶pienia
« dnia: 06 Marzec 2010, 15:32:17 »
Witam mam bardzo dziwny problem na wstepie chce powiedzieć, że znam się na Windowsach : D..Mam IBM'a Lenovo i na nim windows 7 professional.
Nie wiem dlaczego po 2 minutach mój Nootebook przechodzi sam w stan u¶pienia oczywi¶cie jak nikt na nim nie pracuje.Odrazu chce powiedzieć ze tak dostosowałem opcje zasilania i mam wszedzie przechodz w stan uspienia (na bateri czy też na zasilaczu) po 30 minutach.Nie wiem co moge jesczze zrobić strasznie mnie to drażni.Mam ustawione hasło na moje konto moze w tym jaki¶ problem??
Prosze o szybk± odpowiedĽ

Odp: Przechodzenie w stan u¶pienia
« OdpowiedĽ #1 dnia: 08 Marzec 2010, 12:48:58 »
WejdĽ w opcje zasilania->zaznacz "Zrównoważone"-> zmień ustawienia planu->przeł±cz komputer w stan u¶pienia[wybierz czas z rozwijanej listy]->zapisz zmiany.