TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Upgrade W7 a piracka wersja ?

Upgrade W7 a piracka wersja ?
« dnia: 20 Luty 2010, 14:36:04 »
Witam , mam taką sytuację , parę miesięcy temu kupiłem sobie laptopa z Vistą i możliwością upgrade do W7. A że czas dostarczenia mi systemu przez Lenowo ciągnął się tygodniami ściąglem sobie z internetu wersję W7Ultimate i zainstalowałem na Viście (nie mogłem się doczekać, ciekawość ) . Co mam teraz zrobić by mieć znowu system legalny. Mam już płytkę instalacyjną W7upgrade i naklejkę poświadczająca legalność systemu. Temat napisałem gdyż jedna osoba powiedziała mi że teraz jak już nie mam visty tylko nieoryginalny W7 moja plyta W7 upgrade jest bezurzyteczna ? Jak rozwiązać mój problem ? 

Offline kamiton

• 1287
Odp: Upgrade W7 a piracka wersja ?
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Luty 2010, 14:38:14 »
płytka z vista do upgrade nie jest potrzebna - instaluj normalnie - ja bynajmniej tak zrobiłem i wszystko mam aktualne.pozdrawiam

« Odpowiedź #2 dnia: 20 Luty 2010, 14:42:15 »
płytka z vista do upgrade nie jest potrzebna - instaluj normalnie - ja bynajmniej tak zrobiłem i wszystko mam aktualne.pozdrawiam

czyli mam tak rozumieć że wkładam plytę W7 upgrade do laptopa instaluje system wpisuje oryginalny klucz i mam legalny system ?
Nie będzie problemu z aktywacją jak wcześniejsza wersja jest pirat ?

« Odpowiedź #3 dnia: 20 Luty 2010, 14:56:54 »
Jak sformatujesz dysk C to nie będzie śladu po pirackim systemie ;)