O jednak znalazłem gwarancję i opakowanie:)
Chociaż gwarancja w nie najlepszym stanie, ale chyba nie da jej się nie uznać. Paragon troszkę zamazany
Ale czy lepiej pójść tam gdzie kupiłem dysk, czy zrobić to bezpośrednio ze strony seagate?
Już się tak rozpędziłem z tą gwarancją a nawet nie jestem pewien czy dysk jest uszkodzony, bo już połowa się przeskanowała i nie ma żadnych badsectorów
co ten paragon taki pomazany jakims mazakiem czy dlugopisem
Nie, to jest taki fajny bajer.
Weź jakikolwiek paragon i zacznij po nim pocierać paznokciem szybko i mocno dociskając. Ja odkryłem to dzień wcześniej i miałem wielka frajdę z tego i z każdym paragonem tak robiłem heheh
Byłem tam gdzie go kupiłem, uznali mi reklamacje już chcieli wysyłać. Ale przypadkowo powiedziałem, że dysk zarejestrowałem na siebie na stronie Seagate i podobno teraz tylko sam moge wysłać
Sorki, że post pod postem i że znowu kontynuuje ten temat, ale pisanie nowego takiego samego mija się z celem.
Mianowicie sformatowałem całkowicie dysk, podzieliłem ponownie na partycje. Zainstalowałem Windows 7 build 7127 x64 i Office 2010 x64. I dalej jest to samo, wiesza się identycznie przy odbieraniu poczty. Status odbieranych wiadomości doszedł mi do takiego poziomu "Messages 58 of 118 (3,63MB of 13,2MB)"
Teraz nie mam już wątpliwości, że to wina sprzętu. Ale czy to w 100% jest wina dysku, a nie pamięci RAM?