I na xp z tą karta cs4 by nie poszedł prawidłowo ...
funkcje z przyspieszaniem GPU wymagają obsługi grafiki w standardach Shader Model 3.0 i OpenGL 2.0
Skoro komputer nie spełnia wymagan programu to nie zależnie od systemu może się wysypywać , natomiast nie ma NIGDZIE napisane ze Vista ( z tego wyn. ze i 7 ) potrzebuje do swego działania WDDM , a co za tym idzie karty graficznej z obsługa WDDM , WDDM potrzebne jest do zaawansowanych graficznych bajerów , jak aero , flip etc. , jednakże znów wprowadzasz chyba userów w bład - nie wiem , nie sprawdzałem jak to jest, ale skoro WDDM jest os aero glass a to wiem na pewno , w takim razie karta nie obsługująca WDDM nie potrafi owego środowiska wygenerować , twierdzisz , iz WDDM jest jedynie od kart z stajni nvidi od modelu 6=< a ja z pełną przyjemnością korzystałem i korzystam z Aero glass na Viście na gf 5200 z wykastrowaną do 64bit magistralą . Nadal nie rozumiem zniechęcania użytkowników . Chwalebne jest ze masz wiadomosci i się nimi dzielisz , ale twoim obowiązkiem jest ich sumienne sprawdzenie i przemyslenie co chcesz przekazać , a nie pisanie bzdur , jakoby 7 powodował w duecie z gf4 wysypywał cs4 , cs4 powtarzam ze będzie na tej karcie jadł lody druga stroną bez względu na system . Dziękuję za uwagę .
P.S. Mniemam , ze powyższe argumenty dowodzą , że na tej karcie spokojne vista ruszy , lecz nie mówimy tutaj o Aero Glass , jak również nie spowoduje błędów aplikacji do puki do puty spełnia ich wymagania na zasoby jakimi dysponuje.