Witam,
Mam nadzieję, że nie powtarzam tematu, ale nie udało mi się znaleźć podobnego wątku.
Posiadam komputer Dell XPS Studio 16 z oryginalnym i fabrycznie zainstalowanym systemem Windows 7 Home.
Niestety od samego początku mam problemy z przeglądarkami internetowymi (korzystam głównie z Firefoxa jednak problemy są na wszystkich - FF, IE, Opera), ale ostatnio również z innymi programami.
Programy wieszają się, w oknie przeglądarki robi się szaro i zaczyna "jechać kółeczko" tak, jakby pracował, ale można czekać w nieskończoność.... Należy wtedy kliknąć "X" w górnym prawym rogu i wybrać opcje "zamknij" lub "uruchom ponownie" (w zależności od rodzaju zawieszonego programu) lub w ostateczności ALT+CTRL / menedżer zadań / ... . Po chwili można dalej pracować jednak problemy te pojawiają się co kilka minut co doprowadza mnie do ........................
Problemy takie pojawiają się zaczynając od przeglądarek (najczęściej przy włączeniu jakichś animacji flashowych lub filmików na np. youtube) poprzez Windows Media Player a kończąc na Corelu.
Czy ktoś z Was ma podobne problemy i czy wiecie jak temu zaradzić?
Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Pozdrawiam