TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Windwos 7 problem z wyglądem

Windwos 7 problem z wyglądem
« dnia: 06 Kwiecień 2010, 11:41:46 »
Witam mam piracki Windows 7 i jest on Jeszce na 30dni lecz z dnia na dzień nie mogę ustawić stylów aero lecz jest styl tylko o dużym kontraście z systemu windowsa 98 co robić jak ustawić styl aero .

Odp: Windwos 7 problem z wyglądem
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Kwiecień 2010, 16:37:36 »
Kliknij PPM na pulpit i wybierz "spersonalizuj" tam wybierz którys ze stylów aero, jesli sie nie wlaczy to moze oznaczac, ze masz za slaba karte graficzna, nieobslugujaca aero.

« Odpowiedź #2 dnia: 06 Kwiecień 2010, 16:48:59 »
tylko chodziło bez problemu a tu  z dnia na dzień nie da się wybrać stylu aero a wcześniej chodziło.

« Odpowiedź #3 dnia: 06 Kwiecień 2010, 18:16:21 »
A ktos oprocz Ciebie ma dostep do kompa? Bo jesli tak moze wlaczyl funkcje duzego kontrastu w ulatwieniach dostepu, sprobuj wcisnac lewy alt + lewy shift + print screen, powinno pomoc jesli to jeste to.

Offline Madzia

• 1220
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Kwiecień 2010, 08:37:00 »
Ja mam w laptopie grafikę NVIDIA GeForce GT 320M i nie działa Aero i zapewne to wina niedopracowanych sterowników, bo karta jest jedną z najnowszych na rynku.

Offline Madzia

• 1220
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Kwiecień 2010, 23:09:46 »
Juz dziala mi Aero ;D Jakos samo sie wlaczylo :D