Problem dotyczy sprzętu jakimi są myszki, ale widać go tylko podczas działania gier. Jeśli jednak wybrałem zły dział, proszę o przeniesienie tematu.
Od gwiazdki tego roku mam szczęście używać Windows 7 Home Premium. Po kilku dniach męczarni z instalowaniem programów, przerzucaniem plików ze starego dysku i personalizacją siódemki, wreszcie mogłem spokojnie usiąść i zagrać. Najpierw w RPG, potem w jakąś przygodówkę... Nareszcie nadszedł czas na First Person Shooter'a. Gram kilka sekund, próbuję wycelować klikając PPM (Prawy Przycisk Myszy) i co się dzieje? Postać celuje, ale w całkiem innym kierunku, niż dotychczas. Obraca się o x stopni podczas kliknięcia i puszczenia; nigdy nie wraca na swoje miejsce. Taki oto problem dzieje się z każdą myszą, którą podłączę, a mam jedną przewodową i dwie bezprzewodowe.
Proszę więc o pomoc, jeśli ktoś wie co z tym fantem zrobić. Szukałem już u wujka Google, nie chciało mi się przedzierać dalej niż trzy strony wyszukiwarki forum. Jeśli taki temat już był - proszę o wybaczenie i wysłanie odnośnika do niego.