TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Compatybilność przy autostarcie

Compatybilność przy autostarcie
« dnia: 17 Styczeń 2009, 12:40:44 »
Witam. Posiadam Zewnętrzną karte dźwiękową pod USB (sweex sc004) Przy instalacji sterowników od visty wszystko się ładnie instaluje lecz gdy odpalam jej control panel to zawiesza mi system całkiem. Chciałem sprawdzić czy pomoże tryb zgodności z Vistą jak by odpalić lecz nie wiem jak ustawić to do autostartu, jeżeli taka operacja jest możliwa. Potrzebny mi ten CP gdyż w nim tylko działa przestawienie głośników na 5.1, ponieważ ustawienia windowsowe nie zabardzo chą działać. Pomimo ustawienia 5.1 dalej czyta 2.0

Prosiłbym o pomoc, jeżeli ktoś na inne rozwiązanie też sprawdzę wszystko.

sterowniki jeżeli ktoś by chciał sprawdzić http://www.sweex.com/documents/SC004/1/SC004_driv_2k_XP_Vista.zip

PS. Jeżeli złamalem regulamin czymś to bardzo przepraszam gdyż śpieszyło mi się bardzo jak pisałem temat i nie mogłem go przeczytać. Pozdrawiam
Po pierwsze primo! Tak to jest windows7 i forum do niego, aczkolwiek nie zachowuj się jak lajk i nie zadawaj pytań "Czemu nie mam ikonki na pulpicie" Masz od tego wujaszka google, i ciocię Search.

Po drugie primo ! nie jestem tu by wku**iać ludzi tylko pomóc ile się da ;)

www.google.pl <- klik

Offline michau

• 3974
Odp: Compatybilność przy autostarcie
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Styczeń 2009, 15:04:30 »
Jak zmienisz w pliku exe kompatybilność i zapiszesz zmiany to już tak zostanie do momentu aż nie przywrócisz ustawień domyślnych.

« Odpowiedź #2 dnia: 17 Styczeń 2009, 15:38:15 »
Temat można usunąć, problem rozwiązalem aczkolwiek dzięki za odp. na przyszłość się na pewno przyda. Pozdro :)

Poprostu komputer mielił mielił ale w końu odpalił ten control panel, czyli działa wszstko :)
Po pierwsze primo! Tak to jest windows7 i forum do niego, aczkolwiek nie zachowuj się jak lajk i nie zadawaj pytań "Czemu nie mam ikonki na pulpicie" Masz od tego wujaszka google, i ciocię Search.

Po drugie primo ! nie jestem tu by wku**iać ludzi tylko pomóc ile się da ;)

www.google.pl <- klik

Offline michau

• 3974
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Styczeń 2009, 15:45:05 »
Zamykam