TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Problem - na początku instalacji.

Problem - na początku instalacji.
« dnia: 29 Marzec 2010, 22:21:41 »
Witam serdecznie,
mam problem z początkiem instalacji owego Windowsa 7. Przejdę do sedna sprawy, najpierw bootuję oczywiście - kiedy już wyskakuje napis "Windows Loading Files..." wszystko jest okej, kolejno wyskakuje napis "Starting Windows" i mała animacja - zaś po tym wyskakuje niebieski obraz z jakimś małym motywem i nic więcej(http://img251.imageshack.us/img251/8963/20100309.jpg). Słyszę, że płyta przestaje się kręcić i nic dalej się nie dzieje.
Jak mam to naprawić? Pewnie na tym forum było to obracane kilkadziesiąt razy, aczkolwiek byłbym bardzo wdzięczny osobie, która mi pomoże.

Offline kamiton

• 1287
Odp: Problem - na początku instalacji.
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Marzec 2010, 00:18:56 »
 to oryginał czy płyta wypalona z obrazu ktory pobrałes z neta ? - jezeli to drugie to napisz co to , rozwiazan jest troche  - byc moze to  wina złego wypalenia nosnika , moze jakis dziwny klon ktory u ciebie nie ruszy, ale nie bede zgadywał.

« Odpowiedź #2 dnia: 01 Kwiecień 2010, 19:16:43 »
podstawowe pytanie to jaki to nośnik? oryginał czy kopia?
jeśli jet to obraz iso ściągnięty z netu radziłbym poszukać coś innego.
kopie często są modyfikowane. jak już pobierać to obraz 1:1 z wiadomego pochodzenia lub prawie wiadomego :P Jeśli legal to udaj się z nim w miejsce gdzie został zakupiony i poproś o wymianę.

« Odpowiedź #3 dnia: 01 Kwiecień 2010, 22:02:26 »
Ja bym odczekał jakieś 15 min i w tedy zobaczył na starszych płytach głównych nieraz trzeba poczekać