TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Norma Pro 4.01

Norma Pro 4.01
« dnia: 07 Maj 2010, 15:33:30 »
Witam,
Mam problem z tym programem na wersji Home Premium 64. Program instaluje bez żadnych problemów, resetuje komputer, a gdy chce uruchomić to po prostu się nie da. Klikam na ikonę pojawia się kółeczko że czyta kółeczko znika i żadnej reakcji. Sprawdzałem w menadżerze i nie uruchomiło się, nie wyskakuje żaden komunika że niezgodne z systemem czy coś... Wcześniej miałem taki problem z instalką adobe reader 9 PL też w taki sam sposób system reagował.

Co do tej normy to kolega ma ten sam sprzęt co ja i tego samego windowsa i jemu udało się uruchomić...

Pozdrawiam

firefighter1

Odp: Norma Pro 4.01
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Maj 2010, 16:04:40 »
a może: będąc zalogowanym jako administrator exploruj płytę i klikając prawym przyciskiem myszy (PPM) w setup.exe wybierz "uruchom jako administrator" i po zainstalowaniu przy pierwszym uruchomieniu kliknij PPM w skrót który się utworzył i też wybierz "uruchom jako administrator".  ???

i jakby zadziałało to później już normalnie klikaj  :'(

« Odpowiedź #2 dnia: 07 Maj 2010, 22:30:20 »
Witam,

Nadal to samo :( Chwile czyta a później zerowa reakcja...

firefighter1

« Odpowiedź #3 dnia: 25 Maj 2010, 11:07:57 »
jak sprzęt ten sam to co macie innego z kolegą? antywir, firewall etc.?  może jakiś błąd na płycie, weź jego płytę instalacyjną ?