TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Tło foledrów

Tło foledrów
« dnia: 27 Maj 2010, 22:48:03 »
Witam mam problem gdyż mam czarne tło folderów:

Ma pytanie czy można je jakoś zmienić.  ;)

A drugi problem mam taki:
a więc mam dźwięk pięknie ładnie tylko jak wyłączę kompa i go z powrotem włączę to sterowniki dźwięku na nowo się instalują i w menadżerze realtek muszę na nowo ustawiać żeby był dźwięk macie możne coś na to żeby ustawienia się nie resetowały??

Odp: Tło foledrów
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Maj 2010, 11:02:29 »
Usuń instalator z autostartu  ;) A co do tła folderów zmień styl na inny  :D

« Odpowiedź #2 dnia: 28 Maj 2010, 14:08:43 »
jak usunąć ten instalator z autostartu?? A zmiana stylu nic nie daje..

Offline hubert1

• 650
  • "bo liczą się wspomnienia, prawda, prawda" :D
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Maj 2010, 18:23:40 »
a windowsa jakiego pobrałeś? Co to za przeróbka? przywróć explorer.exe i shell32.dll z ORYGINALNEJ płytki albo nieprzerabianej instalki. A poza tym możesz spróbować wyłączyć obraz tła dla folderów w w efektach wizualnych

« Odpowiedź #4 dnia: 28 Maj 2010, 21:37:17 »
aha taki bajer no spróbuje przywrócić te pliki , jak to zrobię to się odezwę a tak to dzięki  ;)

Ok postanowiłem żeby tego nie zmieniać dzięki za odp. temat można zamknąć.
« Ostatnia zmiana: 28 Maj 2010, 21:52:19 wysłana przez fettysz »

« Odpowiedź #5 dnia: 31 Maj 2010, 12:47:40 »
Kłania się przeróbka milasa. PPM na pulpit->personalizuj ->kolor okna(na dole) i po kłopocie.