TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Windows 7- toshiba x205, zwieszki

Odp: Windows 7- toshiba x205, zwieszki
« Odpowiedź #15 dnia: 27 Maj 2010, 19:43:36 »
pominoem program dziaa skanuje mi juz dysk ,ale widze ze wszyscy z tego co czytam wypalajá  go na cd lub dyskietke ,ale jest opcja aby skanowac dysk bezposrednio z poziomu programu ,a nie wiem czemu nikt nie porusza w 'googlach' tego i nie wspomina o tej mozliwosci  . Jakiej ty uzywales  ? I czy mozna przy tym np. jakis film obejrzec  lub w necie  szpera ?
« Ostatnia zmiana: 27 Maj 2010, 19:46:05 wysłana przez dunker »

« Odpowiedź #16 dnia: 28 Maj 2010, 10:56:36 »
Ja też nagrywałem na płytkę i z niej startowałem program (bez uruchamiania Windowsa) to jest najlepsza metoda, nie ma Windows nie ma filmów i szperania w necie :D Ale podpowiem ci żebyś wybrał tryb skanowania a nie skanuj i napraw bo samo skanowanie jest szybsze a jeśli będą błędy to ci się wyświetlą. Możesz użyć też skanowania dysków programem wbudowanym w Windows (będzie szybciej i mniej roboty) ale HDD Regenerator jest pewniejszy. Wybór należy do ciebie.

« Odpowiedź #17 dnia: 30 Maj 2010, 13:23:18 »
dziwne zadnego bad sektoru mi nie wyswietlil ,a mam full wersje kupiona oczywiscie :)

Odnosnie dziwnych moich zwieszek od ktorych zaczol sie ten temat juz nie doswiadczam ,nie pisalem o tym bo chcialem potestowac  lapka  kilka dni i nie zapeszac ,a pomógł Driver Genius Professional Edition po zaktualizowaniu wszystkich sterownikow oprocz  grafiki bo mam specjalne  sciagniete gdyz do mojej karty cala reszta sie tnie ,ale wszystko juz jest chyba ok.
« Ostatnia zmiana: 02 Czerwiec 2010, 07:39:27 wysłana przez dunker »