TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

problem z upgradem visty do 7

problem z upgradem visty do 7
« dnia: 30 Maj 2010, 23:31:50 »
Hej!
Mam laptopa Toshiba z preinstalowaną Vistą i chciałam teraz zaktualizować system na 7. Postępowałam zgodnie z instrukcjami, odinstalowałam wszystko, co mi się wyświetliło, żeby odinstalować i wszystko szło dobrze, tylko w ostatniej fazie, kiedy było już coś ponad 60% plików itd. przetransferowane, komputer się znowu ponownie uruchomił, ale po tym, jak pokazało się otwieranie systemu windows, pojawił się niebieski ekran, nie zdążyłam przeczytać, co tam było napisane, ale chyba zrzucanie pamięci, uruchomił się jeszcze raz i wyświetliło się okno z napisem - aktualizacja nie powiodła się, trwa przywracanie poprzedniej wersji systemu. Przywrócił się, tylko teraz pytanie: co się stało i jak mam zaktualizować do 7? Czy muszę jednak zainstalować całkiem od początku (choć tego wolałabym nie robić)?

Offline Madzia

• 1220
Odp: problem z upgradem visty do 7
« Odpowiedź #1 dnia: 31 Maj 2010, 10:08:35 »
Najlepiej po formacie instalowac, bo upgrade w doslownym tego slowa znaczeniu jest bezsensem.