TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Tryb zgodności

Tryb zgodności
« dnia: 06 Sierpień 2010, 03:39:10 »
Witam.

Napiszę krótko. Przy próbie uruchomienia jakiegoś programu w trybie zgodności mam tylko do wyboru poprzednia wersja systemu. Jak to usunąć, gdyż przy instalacji nie potrzebnie zostawiłem stary windows 7.

Odp: Tryb zgodności
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Sierpień 2010, 10:05:48 »
Możesz dać screena jak to wygląda?

« Odpowiedź #2 dnia: 06 Sierpień 2010, 14:54:35 »

« Odpowiedź #3 dnia: 06 Sierpień 2010, 16:09:29 »
Spróbuj tego, prawy przycisk myszki na plik *.exe kliknij Rozwiąż problemy ze zgodnością później Rozwiąż problemy z programem dajesz haczyk przy Program działał w starszych wersjach systemu Windows... klikasz Dalej i powinna ci się pojawić lista systemów operacyjnych wybierasz system i klikasz dalej później testujesz czy program działa.

« Odpowiedź #4 dnia: 07 Sierpień 2010, 12:42:12 »
Nadal jest to samo, ale przynajmniej program się uruchomił.

« Odpowiedź #5 dnia: 07 Sierpień 2010, 13:22:25 »
Nie wyświetliło ci pełnej listy programów?

« Odpowiedź #6 dnia: 07 Sierpień 2010, 15:43:55 »
Nie. Było tylko uruchom program i jak uruchomiłem mogłem kliknąć dalej i było pytanie czy problem był rozwiązany, nic więcej. Usunąłem katalog windows.old i pomogło, wszystko wróciło do normy.

« Odpowiedź #7 dnia: 07 Sierpień 2010, 19:30:16 »
Dobrze wiedzieć może się to kiedyś przydać ;)