TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Defragmentacja

Defragmentacja
« dnia: 17 Sierpień 2010, 16:39:53 »
Witam chcialem sie dowiedziec czy tylko ja tak mam ze moj defragmentator jest bardzo niewydajny i defragmentuje dyski bardzo dlugo? Uzywalem tez innych programow do defragmentacji i one dzialaja normalnie. Tak dokladnie to nie chodzi mi juz o sama defragmentacje ale o to dlaczego jest z tym taki problem ?? Czytalem na roznych forach ze moze to byc problem ze sterami lub sprzetem ale u mnie wszystko jest okey ? Prosze o jakies wytlumaczenie i ewentualnie rozwiazanie.

Odp: Defragmentacja
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Sierpień 2010, 17:18:17 »
Możliwe że masz za bardzo przepełniony dysk lub masz dużo plików pofragmentowanych. Polecam ci program O&O Defrag 12.

« Odpowiedź #2 dnia: 17 Sierpień 2010, 17:28:10 »
Chodzi mi o to ze nawet kiedy swiezo po formacie probowalem specjalnie zeby zobaczyc to i tak trwa to dluugo  :(  dysk nie jest znow taki pelen bo jest tam max. 300GB ;D a da sie jakimis latkami to naprawic ??

« Odpowiedź #3 dnia: 17 Sierpień 2010, 17:47:15 »
Nie wiem czym ty defragmentujesz jeśli systemowym to napisze w skrócie że to szajs :D