TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Nie umiem tego wyjasnić w jednym zdaniu :)

Nie umiem tego wyjasnić w jednym zdaniu :)
« dnia: 05 Sierpień 2010, 21:39:19 »
Otóż od kilku dni z moim windowsem dzieje sie cos zlego... Najpierw myslalem, ze to wina mozill, lub myszki. ale tak sie dzieje także na innych myszkach i przeglądarkach. Otóż gdy włączę mozillę jest dobrze przez chwilę, a potem zjeżdża samoczynnie na koniec strony i za cholere nie da się scrollem wrócić na górę. Obraz skacze ale wraca na dół. Strzalkami wejde na górę,ale za chwilę i tak spadnie strona na dół. Tak samo robi się na gg i w ... eksploratorze windows. zaznacze moj komputer na samej gorze a i tak podswietlenie zejdzie na ostatni folder na dole ... Wirus ? :(

Odp: Nie umiem tego wyjasnić w jednym zdaniu :)
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Sierpień 2010, 10:07:55 »
Bardzo prawdopodobne że masz wirusa skanuj dysk. Napisz też jakiego antywirusa używasz.

« Odpowiedź #2 dnia: 06 Sierpień 2010, 12:47:49 »
Avast, najnowsza baza wirusów, ale wersja jeszcze "niebieska" (4.8?) , nie "pomaranczowa" :) Znalazl dwa wirusy i wywalilem. Zmian brak.

Offline Madzia

• 1220
« Odpowiedź #3 dnia: 06 Sierpień 2010, 12:59:41 »
Widzisz, to ze wywaliłeś wirusy to jedno, a szkody które wyrządziły to drugie ;D

« Odpowiedź #4 dnia: 06 Sierpień 2010, 14:48:55 »
Widzisz, to ze wywaliłeś wirusy to jedno, a szkody które wyrządziły to drugie ;D

Dokładnie.

Avast to wg mnie słaby antywirus usuń go przeskanuj dysk czymś innym polecam Avire Personal, jeśli coś znajdzie to usuń a jak problem nie zniknie to format i zalecam zmianę antywirusa.

Guest

« Odpowiedź #5 dnia: 07 Sierpień 2010, 19:59:51 »
Przeskanuj tym Malwarebytes' Anti-Malware ;D
Avasta 5! pobierz..!

« Odpowiedź #6 dnia: 07 Sierpień 2010, 21:28:05 »
Przeskanuj tym Malwarebytes' Anti-Malware ;D
Avasta 5! pobierz..!

Tak pobierz Avasta tylko potem nie pisz że ci komp nawalił jak go wirusy zeżrą :D Avast się nie sprawdza wiem to z doświadczenia. Moja propozycja to Avira Personal darmowy lekki antywirus z wbudowaną ochroną przed Malware. Instaluje go na każdym komputerze który do mnie trafia do naprawy i jeszcze się nie spotkałem z takim przypadkiem żeby ktoś z moich klientów narzekał że ma wirusa w komputerze i ja też nie nażekam.

Guest

« Odpowiedź #7 dnia: 07 Sierpień 2010, 22:16:26 »
Mam Avasta5 ! miałem i Avasta4.8, i po prostu jest genialny, używam może już jakieś 2 lata, ani jednego wirusa mi nie wpuścił. I kompa mi wirusy nie zeżrą, używam, sprawdzony i genialny.

Offline kamiton

• 1287
« Odpowiedź #8 dnia: 08 Sierpień 2010, 09:49:43 »
kamo_92 avast jest tak genialny ze az darmowy,tak genialny ze nawet przez dwa lata zadnego wirusa nie miałes, a jakies komunikaty to wogole wskazuje ? dziwne bo pewne wirusy moze ci przyblokowac ale nie uwieze ze przez dwa lata nie dusiłes robaka - ba nawet wieze ze o istnieniu nie wiedziałes - bo taki jest genialny ten avast

Offline KilKr

• 274
« Odpowiedź #9 dnia: 08 Sierpień 2010, 12:23:54 »
kamiton jeden komunikat pojawia się na pewno - baza wirusów została zaktualizowana ;) ;D

Guest

« Odpowiedź #10 dnia: 08 Sierpień 2010, 15:44:33 »
A jednak prawda, jak nie wiesz jakie komunikaty sie pojawiają to sobie zainstaluj, wtedy zobaczysz. A jak nie wiesz to po co się odzywasz i ten twój post jest bez sensu i widzisz kto pisze jakieś głupoty, a że darmowy to nie znaczy że beznadziejny, lepszy niż te twoje płatne. dziękuje i pozdrawiam

« Odpowiedź #11 dnia: 08 Sierpień 2010, 16:40:52 »
A jednak prawda, jak nie wiesz jakie komunikaty sie pojawiają to sobie zainstaluj, wtedy zobaczysz. A jak nie wiesz to po co się odzywasz i ten twój post jest bez sensu i widzisz kto pisze jakieś głupoty, a że darmowy to nie znaczy że beznadziejny, lepszy niż te twoje płatne. dziękuje i pozdrawiam

Od kiedy to głupotą jest wyrażanie własnego zdania? Avira Personal nie jest płatna i ja wcale nie uważam że płatne programy są lepsze i kamiton też tego nie napisał więc przestań wypisywać bzdury i nie zachowuj się jak dziecko tylko dla tego że ktoś cie krytykuje.
« Ostatnia zmiana: 08 Sierpień 2010, 16:42:33 wysłana przez robert79513 »

Guest

« Odpowiedź #12 dnia: 08 Sierpień 2010, 19:30:57 »
Po pierwsze nie powiedziałem ze Avira jest płatny, nie używam go i nie wiem i nie będę. Bzdur nie wypisuje chyba że ty pierwszy, zainstaluj sobie avasta a widzę ze nie miałeś go więc ty niw wypisuj bzdur, a dzieckiem to ty jesteś, pierwszy skomentowałeś mój post i odrazu było widać że żenada gówno prawda..!!

Offline kamiton

• 1287
« Odpowiedź #13 dnia: 08 Sierpień 2010, 19:43:19 »
jak bys dobrze widział to bys wiedział z czego bierze sie taka opinia o avascie . chyba nie uwazasz ze zdołasz przekonac roberta79513 do zainstalowania avasta co ?

Guest

« Odpowiedź #14 dnia: 08 Sierpień 2010, 22:08:02 »
Nie muszę wiedzieć jaka opinia jest, widziałem i czytałem jest dobra i zła każdy ma swoje zdanie, wystarczy że mi pomoga i jest bardzo dobry.
Ja wole avasta, a on avira i tyle w temacie.
« Ostatnia zmiana: 08 Sierpień 2010, 22:10:35 wysłana przez kamo_92 »