TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Nie umiem tego wyjasnić w jednym zdaniu :)

Odp: Nie umiem tego wyjasnić w jednym zdaniu :)
« Odpowiedź #15 dnia: 08 Sierpień 2010, 22:09:16 »
Po pierwsze nie powiedziałem ze Avira jest płatny, nie używam go i nie wiem i nie będę. Bzdur nie wypisuje chyba że ty pierwszy, zainstaluj sobie avasta a widzę ze nie miałeś go więc ty niw wypisuj bzdur, a dzieckiem to ty jesteś, pierwszy skomentowałeś mój post i odrazu było widać że żenada gówno prawda..!!

Nie twierdze że coś pisałeś o Avirze, możesz go nie używać nie interesuje mnie to. Co do avasta to masz rację nie miałem go na swoim komputerze bo wystarczyło mi to co widziałem u moich klientów którzy go używali. Dam ci świetny przykład pewnego razu trafił do mnie komputer w którym był zainstalowany avast, system był sypnięty pomyślałem że to wina właściciela komputera więc sformatowałem dysk C po zainstalowaniu systemu wszedłem na dysk D i okazało się że przycisk wstecz jest nie aktywny, wiedziałem co to oznacza bo już miałem taki przypadek. Zainstalowałem Avirę i wziąłem się za pełne skanowanie dysku po zakończeniu skanowania okazało się że program wykrył 453 zainfekowane pliki nie mogłem uwierzyć własnym oczom mam to nawet nagrane telefonem komórkowym, jak ktoś chce to mogę udostępnić, więc nie myśl sobie że to co pisze jest od tak sobie jakimś wymysłem, żeby zrobić ci na złość. Zapewniam cię też że dzieciakiem nie jestem o czym świadczy treść moich postów i wszyscy użytkownicy forum którym pomogłem. Co do komentarza twojego pierwszego posta to przeczytaj go dokładnie wtedy zrozumiesz że nie kierowałem go do ciebie tylko do lol69 który napisał ten temat, żeby mu pomóc i podzielić się swoim doświadczeniem a nie żeby zrobić komuś na złość. Lubie czasami przy okazji pożartować jeśli ci to nie odpowiada to nie musisz czytać moich postów. Popraw ortografię i bez wulgaryzmów.

Guest

Odp: Nie umiem tego wyjasnić w jednym zdaniu :)
« Odpowiedź #16 dnia: 08 Sierpień 2010, 22:15:35 »
Akurat ortografię mam dobrą

tyle w temacie.
no..