Chciałbym się przywitać z wszystkimi na forum,jestem nowym użytkownikiem,który nie ma większego doświadczenia komputerowego,
dlatego postanowiłem poszukać pomocy wśród bardziej doświadczonych komputerowców.
Mój problem, to prawdopodobnie odinstalowany plik z systemu 32 po odinstalowaniu zablokowanego Winampa,po instalacji nowego nie ukazuje się skórka Winampa, tylko ewentualnie można odsłuchać plik muzyczny, po kliknięciu na niego z listy muzyki,nie odtwarza filmów ,tylko audio z włączonego filmu,po googlałem trochę i dowiedziałem się,że prawdopodobnie został odinstalowany plik MSVCR90 z systemu 32
sprawdziłem i faktycznie tego pliku nie ma,pobrałem z angielskiej strony i wkleiłem do katalogu ale bez skutku,okazuje się ,że również jest
ważna wersja pliku,szukam po necie już parę dni bez skutku,próbowałem przywrócić plik z płyt recovery ,ale płyty nie startują
plik i wersja wygląda następująco:MSVCR90 wersja 9.0.30729.4926 może ktoś z Was ma dostęp do wiadomości skąd tą wersję pobrać,
a może jakieś inne podpowiedzi za ,które będę wdzięczny,mój komp to ACER ASPIRE 64 bit Windows 7 Home.
Dziękuję za ewentualną pomoc i proszę o wyrozumiałość, bo nawet nie bardzo wiem czy proszę o pomoc we właściwym dziale tematycznym
danek