Witam planuje zmienic monitor i powiedziec pa mojemu kineskopowi
skusilo mnie ku temu jak wiadomo lcd nie migota i nie mecza sie tak oczy ogolnie ladnie sie prezetuja i z mysla o win 7 bo na moim 17 calowym lg flatronie crt 7 wykancza mi oczy i bardzo dziwnie wyglada
Mysle nad
proline.pl/?p=LG+22+W2343T-PF
proline.pl/?p=LG+22+W2286L-PF
Lecz jak sie zastanowilem taki monitor moze spowodowac spadek wydajnosci w grach gdy by go ustawic na tą zalecaną rozdzielczość (Rozdzielczość 1680x1050 ) co dla mnie jako gracza nie zbyt dobra wiadomość z tego co czytalem gdy damy mniejsza moze spowodowac to spadek jakosci obrazu i odwzorowania kolorow i mysle tez ze na zalecanej trzcionki i ikonki zrobia sie malutkie
Nie wiem co zrobic chce kupic w miare dobry monitor lcd ale nie chce zbytnio aby skutkowalo to spadkiem wydajnosci w grach tez nie wiem na ile to co czytalem gdy damy mniejsza rozdzielczosc to monitor traci na jakosci jest prawda, z tego co widze z fajnych monitorow lg pod wzgledem czasu reakcji sa glownie 22 23 cale w sumie sa tez panoramiczne co do filmow gier jest bardzo fajną opcja lecz wiadomo grafika gdy ustawie na taka zalecana rozdzielczosc straci na wydajnosci w grach
Prosił bym o jakieś opinie podpowiedzi