Mam 7ke home premium RTM 64-bt zainstalowana na nowym Dellu, nie wiem jaka dokladnie wersja ale chyba 7600 (gdzie to sprawdzic ?). Nie jestem w stanie zainstlaowac polskiego.
Chce zainstalowac nieoficjalnie jezyk polski. Sciagnalem pakiet gotowy MUI (do 64bit rozmiar 53,9mb) - ale ten nie dziala - uruchamia sie rozpakowuje pliki do folderu "lp" po czym folder znika i nic sie nie dzieje
to samo w awaryjnym, zreszta to jest oficjalny langpack z tego co widze wiec nei zadziala na premium wrsji.
Sciagnalem wiec vistalizatora i plik "lp_pl_7100_x64.cab" - jedyny jaki znalazlem. Vistalizator komunikuje ze plik ten nie jest ani dla win7 ani dla Visty <lol>.
probowalem tez komende "DISM /Online /Add-Package /PackagePath:(sciezka do tego pliku cab)" -rozpoczal ale na koniec komunikat "specifiec package is not applicable to this image"
PRzejrzalem juz kilka watkow na tym i innym forum i goglowalem ale to nic mi nie dalo.
Pomozcie i dajcie namiar do prawidlowego pliku z polskim 64bit 7600 do vistalizatora albo inny sposob jak moge spolszczyc ten system. Dzieki