TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

brak sterowników do kartyDzwiekowej

brak sterowników do kartyDzwiekowej
« dnia: 23 Styczeń 2009, 19:39:04 »
Od poczadku instalacji windowsa, mam brak sterowników do karty dzwiękowej  moja plyta głowna to gigabyte ga-m61sme-s2.
Co zrobic?
Grozisz mi?!!!

Odp: brak sterowników do kartyDzwiekowej
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Styczeń 2009, 20:12:04 »
zainstalowac z kompatybilnoscia "xp sp2 " badz "vista" sterowniki z plyty dolaczonej do plyty glownej

« Odpowiedź #2 dnia: 23 Styczeń 2009, 23:03:04 »
u mnie bangla z Vistą 32-bit, ściągnij ze strony producenta sterki do Visty i instaluj z kompatybilnością wsteczną

« Odpowiedź #3 dnia: 23 Styczeń 2009, 23:15:22 »
Spróbuj z trikiem z menedżerem urządzeń. Ja miałem podobny problem z Realtekiem AC`97. Oczywiście na płycie głównej od Gigabyte. Po instalacyji sterów pod win XP (jak na Viście działały to tu też musiały - tak myślałem) i blue screenie przy bootowaniu, spróbowałem z Windows Update i Hardware Manager
zapraszam na MSN -> forzafan.szoka3@gmail.com
Jak jestem na MSN to siedzie na Windows 7 i kombinuje przy nim :)

« Odpowiedź #4 dnia: 23 Styczeń 2009, 23:46:14 »
ok już Jest Wszystko ok rozwiązałem problem Wielki Dzięki za pomoc
Grozisz mi?!!!

« Odpowiedź #5 dnia: 24 Styczeń 2009, 04:41:59 »
Mi poszły z CD do karty dźw. na vista. creative x fi platinum fatality champion series.