TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Polonizacja Windows 7 Professional 64 bit

Polonizacja Windows 7 Professional 64 bit
« dnia: 09 Wrzesień 2010, 14:33:27 »
Witam

W dniu dzisiejszym przez przypadek zainstalowałem zamiast wersji 32 bitowej system w wersji 64 bit jednak po angielsku. W jaki sposób mogę spolszczyć tą wersję ??

Wcześniej do szpolczenia wersji 32 bitowej angielskiej używałem płytki z languages pack i wpisywałem kilka poleceń i był ok :) tutaj jednak patent ten się nie sprawdzi.

Offline KilKr

• 274
Odp: Polonizacja Windows 7 Professional 64 bit
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Wrzesień 2010, 14:44:19 »

« Odpowiedź #2 dnia: 09 Wrzesień 2010, 15:12:05 »
dzięki wielkie nie sądziłem, że ten proces jest teraz taki prosty :)

« Odpowiedź #3 dnia: 10 Wrzesień 2010, 09:29:22 »
A czy w aktualizacja automatycznych nie pojawił ci się polski plik językowy  :-[
U mnie jeśli zainstaluję 64-bitową wersje windows 7 RTM to potem w windows update wyskakuje ponad 30 różnych pakietów językowych , między innymi polski  ;D

Offline KilKr

• 274
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Wrzesień 2010, 11:51:33 »
A czy w aktualizacja automatycznych nie pojawił ci się polski plik językowy  :-[
U mnie jeśli zainstaluję 64-bitową wersje windows 7 RTM to potem w windows update wyskakuje ponad 30 różnych pakietów językowych , między innymi polski  ;D

Zgadza się, ale tylko w wersji Ultimate i Enterprise.