TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Kto użyczy nośnik?

Kto użyczy nośnik?
« dnia: 12 Październik 2010, 06:52:09 »
Witajcie,

posiadam oryginalny klucz do swojego systemu Windows 7 Home Premium 32-bit PL. Poszukuję pomocy na terenie Warszawy od kogoś, kto może mi udostępnić taki sam system na potrzeby formatu mojego komputera. Nie wykonałem kopii zapasowej a mój komputer został zainfekowany w jednym z warszawskich centrów handlowych. Poszukuję kogoś z takim systemem, abym mógł zrobić format i wklepać swój klucz do aktywacji.

Pozdrawiam,

matt

Odp: Kto użyczy nośnik?
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Październik 2010, 09:58:25 »
Dlaczego po prostu nie ściągniesz sobie tej wersji systemu z neta.

« Odpowiedź #2 dnia: 12 Październik 2010, 10:06:24 »
bo nie mogę jej znaleźć... jeśli wiesz gdzie to jest, to czekam na link. poza tym to rozwiązanie nie jest legalne i muszę sprawdzić sumy kontrolne dla pobranego systemu... pożyczenie nośnika z tym systemem jest w 100% legalne i polecane przez Microsoft...

« Odpowiedź #3 dnia: 12 Październik 2010, 10:16:51 »
Mogę Ci podać link do sprawdzonej kopii Windows 7 Home Premium 32-bit. Mam konto na Torrenty.org , wszystkie pliki są dokładnie sprawdzane przez samych użytkowników forum , nigdy się nie naciąłem.
Napisz czy pasuje Ci plik torrent z tym systemem .