TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Ubuntu vs Vista vs Windows 7

Odp: Ubuntu vs Vista vs Windows 7
« Odpowiedź #30 dnia: 06 Luty 2009, 19:48:12 »
nie nazywam wszystkich noobami tylko ciebie xD skąd ty się urwałeś? xD piszesz o moim poziomie a sam dajesz popis tekstem "rodzice cie skrzywdzili" piepszony gówniarz... 5 minut trwa? ojojoj... wiesz w windowsie jest coś takiego co nazywa się naprawa systemu ;] uruchamiasz płytkę, wpisujesz 3 krótkie polecenia i masz system sprawny xd noobie xD takie głąby jak ty bez graficznych konfiguratorów niestety gubią się... xD

Może się podzielisz tymi swoimi komendami ? jeszcze nigdy nie udało mi się naprawić , ani nie byłem świadkiem , naprawy zaysfionego przez kiepskiego użytkownika windowsa paroma komendami  ...

To nie od systemu zależy sprawnosć komputera , jesli system jest stabilny , a od użytkownika , potrafie pracować na Win98 przez rok , bez straty wydajności , i równie dobrze zrobić kernel panic na gentoo ...

takie debaty prowadzą do nikąd bo są z założenia głupie ...

Offline c!No

« Odpowiedź #31 dnia: 06 Luty 2009, 22:35:16 »
hmm właśnie o ty m niedawno pisałem bomba tematyczna - windows kontra linux - co kupić ps ps2 czy pc - religia itp. a niektóre głąby nie rozumieją i nie czytają ze zrozumieniem w związku z czym każdy temat kończy się awantura i obrzucaniem mięchem, podważaniem umiejętności i inteligencji. dziwie się że moderator na to pozwala.
to jest forum windows7  a nie LINUX vs WINDOWS i przemądrzaniem się komu ile zajmuje kompilacja jąder :)
linuksowcy skompilujcie moje jądra, possijcie oczywiście w darmowej wersji, mogę wam licencje wystawić oraz list polecający i idźcie na forum linuxa
tu mamy się dzielić wiedzą spostrzeżeniami na temat taki sam jaki jest w tytule tego forum oraz w adresie, sposobami trikami dotyczącymi właśnie tego systemu a nie waszymi jądrami

:P moderator ogarnij proszę porządek osoby nie trzymające się tematu powinne być ukarane. pozdrawiam

Offline japan

• 142
  • the Lizard King
« Odpowiedź #32 dnia: 07 Luty 2009, 00:42:50 »
takie debaty prowadzą do nikąd bo są z założenia głupie ...
Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi...
Czy tutaj każdy temat musi zamienić się w flamewar..?
Zamykam, jak nauczycie się konstruktywnej dyskusji to wtedy podyskutujecie...