TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Nie wiem czy to zalicza sie do blue-screen :P

Nie wiem czy to zalicza sie do blue-screen :P
« dnia: 27 Październik 2010, 14:29:54 »
Cześć. Jestem nowym użytkownikiem tego forum :P dobra... mój problem polega na tym że w najmniej spodziewanym momencie robi sie cos takiego: wszytsko przestaje dzialac kolo kursora myszki pojawiaja sie niebieskie pasy O.o a potem caly ekran w niebieskich kwadratach z glosnikow wydobywa sie "bzyczenie" i po kilku sekundach ekran robi sie czarny ale komputer dalej wlonczony... muszę wyłanczac przez nacisniecie przysisku... mam laptopa, Aspire 5740G 4GB RAM-u procek intel core i3 330M 64 bity 2.13GHz Ati Mobility Radeon (1GB)firmy Acer :P licze na szybka odpowiedz poniewac coraz bardziej przeszkadza mi to w pracy :/ pisze cos do pracy a tu nagle cos takiego... w razie pytam pisac odpowiem :P na forum będę codziennie :)
« Ostatnia zmiana: 27 Październik 2010, 14:40:15 wysłana przez gadus987 »

Odp: Nie wiem czy to zalicza sie do blue-screen :P
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Listopad 2010, 03:24:42 »
dzieki za pomoc =,=

Offline kamiton

• 1287
Odp: Nie wiem czy to zalicza sie do blue-screen :P
« Odpowiedź #2 dnia: 01 Listopad 2010, 06:40:38 »
komu dziekujesz? i ile zapłaciłes za naprawe ?

jak nie to podaj temperatury procka,grafiki,dysku twardego,ewentualnie pamieci,w stresie i normalu.