Witam serdecznie i z góry przepraszam że być może moderator uzna iż nie w tym temacie ale spróbuję.
Mam powracający problem ze znienawidzonym już przeze mnie komunikatem
" interfejs nie jest obsługiwany" w Windows 7 na PC i laptopie.
Zauważam że problem już jest, klikają na pulpicie prawym i np. personalizuj, rozdzielczość i oczywiście jak się domyślacie pojawia się komunikat "interfejs nie jest obsługiwany" Rozwiązania które pojawiają się po przeszukaniu google nie pomagają i za każdym razem muszę robić reinstalację systemu ale ileż można? Próbowałem oczywiście obserwować w jakim momencie, po wgraniu jakiego programy pojawia się problem i nic. Pojawia się w różnych momentach korzystania z systemu?
Być może ktoś zna jakiś skuteczne rozwiązanie? Być może znacie inne linki z pomocą, bo wydaje mi się że te które są już przeglądałem i nic.
Czyżby nikt nie znał rozwiązania bez konieczności instalacji systemu. Zauważam że przywracanie systemu z przed błędu nic nie daje.
Boje się już instalować cokolwiek i jakikolwiek program aby nie zobaczyć tego komunikatu?
Pomóżcie proszę albo powiedzcie że nie ma innego wyjścia i tylko reset?Pozdrawiam i jeszcze raz proszę o pomoc
mareckimen@wp.pl
www.mati-szostak.pl