WITAM
Jestem tu nowy więc na początek witam wszystkich i proszę o pomoc szukałem ale jeśli ktoś ma podobny problem to rady nie pomagają lub dotyczy troszkę czego innego.
Do rzeczy posiadam laptop oryginalnie był on na rosyjskim systemie windows 7 pro spolszczyłem go vistalizatorem spory czas temu problemów nie było od dłuższego już czasu znikł ekran z (ten z migającym
tylko w drugą stronę "Włączanie Windows" chyba tak się tłumaczy "ZAPUST WINDOWS"
zamiast tego były w górnym lewym rogu 4 kreseczki po czym szybko przechodziło do ekranu logowania więc w niczym mi to nie przeszkadzało ostatnio jednak laptop zawiesza się na tym ekranie i dodatkowo zamiast przechodzić w ekran logowania to na górze monitora coś się krzaczy widać na samej górze jakieś kolorowe piksele czasem po dłuższej chwili zaskoczy czasem pomoże ctr+ alt + delete czasem wystarczy enter a czasem można kombinować pół godziny i dopiero za którymś restartem pomoże. próbowałem naprawić za pomocą recovery ale ... tu problemy się zaczynają nie znam rosyjskiego a format nie wchodzi w grę bo jest tam prezentacja maturalna dziewczyny i moja inżynierka . Sterowniki przeinstalowałem na nowsze aktualizacje zrobione skan eset + adaware nic nie dał .. coś z bootloaderem ??