Witam !
Na początku chciałbym przywitać każdego użytkownika forum i serdecznie podziękować za utworzenie takiej społeczności, liczę na waszą pomoc.
Otóż problem polega na tym że zainstalowałem system Windows 7 Professional wersja 64-bitowa, wszystko działało sprawnie. Robiłem co chciałem, pogrywałem w ulubione gry, te które wcześniej mi nie działały, bawiłem się w grafice, przeglądałem internet itp. Działał naprawdę świetnie. No ale po około miesiącu użytkowania, właśnie wczoraj gdy postanowiłem się rozluźnić przy grze, nagle się zawiesił. Nigdy wcześniej nic takiego się nie działało, poczekałem z 10 sekund i się zrestartował samoczynnie. Pomyślałem że uruchomię go jeszcze raz sprawdzę dysk, wykonam defragmentację itp. Jednakże system po wpisaniu hasła do konta, ukazał mi się napis Zapraszamy. Kółeczko ładowania się kręci...kręci...i przestaje a po paru sekundach komputer się restartuje. Robiłem defragmentację, CCleaner, skanowałem antywirusem, ale nic nie wykrył. Zaplanowałem także sprawdzanie dysku po restarcie systemu, jednakże ono też w pewnym momencie się zatrzymało. Tryb awaryjny działał, ale po paru ponownych uruchomieniach i próbach zalogowania normalnie przestał działać, problem był ten sam co przy normalnym starcie systemu. Rano sprawdziłem, system ukończył sprawdzanie dysku poprawnie czego nie zrobił wcześniej i ja się też zalogowałem. Uznałem że wszystko jest okey, po powrocie do domu, jakieś 20 minut temu włączyłem komputer, zdążyłem ledwo sprawdzić coś w internecie i znowu się zaciął. Dalej nie da się zalogować. Wiadomość piszę z trybu awaryjnego z obsługą sieci.
Sytuacja jest dziwna o tyle że wcześniej nic takiego się nie działo.
Pozdrawiam i liczę na szybką pomoc, Nuusik.