TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

WIFI Linksys WMP300N

WIFI Linksys WMP300N
« dnia: 22 Styczeń 2009, 21:44:25 »
Witam ;] Otóż mam problem. Zainstalowałem sobie ostatnio Windows 7. Wszystko ładnie, pięknie, gdyby nie to, że nie może mi włączyć karty bezprzewodowej (Linksys WMP300N). W menadżerze urządzeń (ja wole pisać polskie nazwy) jest jako Network Device. OK! Ustawiłem sterownik (był już domyślnie w systemie), ale dalej nie mógł włączyć (jakiś błąd nr. 10). Zainstalowałem sterowniki ze strony Linksysa z Visty. Po instalacji w ogóle sterowniki nie odpalają. Próbowałem na wiele sposobów. Pod XP karta bezprzewodowa normalnie działa :) . Proszę o szybką pomoc. Z góry dziękuję :) .

PS. Zapomnialem dodać, że też jest jakiś SM Bus Driver, którego też nie może zidentifikować. Może to jest problem? - SM Bus Driver po zainstalowaniu sterow do plyty glownej zaczal dzialac. Dalej nie dziala moj Linksys :/
« Ostatnia zmiana: 23 Styczeń 2009, 18:14:43 wysłana przez krzysiekplayer »

Odp: WIFI Linksys WMP300N
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Styczeń 2009, 22:48:56 »
OK, rozwiązałem problem. Jutro napiszę poradnik :). Na razie powiem, że użyłem sterowników firmy produkującej stery do Linksysów :D . Atheron czy jakoś tak. Podam jutro dokładną nazwę. Bynajmniej jest wbudowany w Windows 7.