TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Interfejs nie jest obsługiwany - powracający problem.

Interfejs nie jest obsługiwany - powracający problem.
« dnia: 06 Luty 2011, 10:06:23 »
Witam serdecznie i z góry przepraszam że być może moderator uzna iż nie w tym temacie ale spróbuję.
Mam powracający problem ze znienawidzonym już przeze mnie komunikatem " interfejs nie jest obsługiwany" w Windows 7 na PC i laptopie.
Zauważam że problem już jest, klikają na pulpicie prawym i np. personalizuj, rozdzielczość i oczywiście jak się domyślacie pojawia się komunikat "interfejs nie jest obsługiwany" Rozwiązania które pojawiają się po przeszukaniu google nie pomagają i za każdym razem muszę robić reinstalację systemu  ale ileż można? Próbowałem oczywiście obserwować w jakim momencie, po wgraniu jakiego programy pojawia się problem i nic. Pojawia się w różnych momentach korzystania z systemu?
Być może ktoś zna jakiś skuteczne rozwiązanie? Być może znacie inne linki z pomocą, bo wydaje mi się że te które są już przeglądałem i nic.
Czyżby nikt nie znał rozwiązania bez konieczności instalacji systemu. Zauważam że przywracanie systemu z przed błędu nic nie daje.
Boje się już instalować cokolwiek i jakikolwiek program aby nie zobaczyć tego komunikatu?
Pomóżcie proszę albo powiedzcie że nie ma innego wyjścia i tylko reset?

Pozdrawiam i jeszcze raz proszę o pomoc
mareckimen@wp.pl
www.mati-szostak.pl

Odp: Interfejs nie jest obsługiwany - powracający problem.
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Luty 2011, 11:34:34 »
Możliwe że ten problem jest sprzętowy a nie systemowy ;) Zrób test pamięci RAM http://www.poradykomputerowe.pl/sprzet_komputerowy/testowanie_pamieci_ram_w_windows_vista-117.html sprawdź temperatury w biosie.