Instalacja pakietu języka:Najpierw dostępu do Panelu sterowania w menu Start
Następnie wybierz Zmień Wyświetl Challenge ramach Zegar, język i region Pole. Jeśli w widoku klasycznym, wybierz Opcje regionalne i językowe.
Upewnij się, że w "klawiatury i języki" i kliknij na Instaluj / Odinstaluj Języki
Wybierz opcję i Ludzie na DVD lub w którym wcześniej
wyodrębnione ISO. Wystarczy przejść do katalogu, w którym pakiet językowy jest cala Z jakiegoś powodu, ISO nie pojawi się jako opcja do wyboru. (Microsoft może oferować tych pakietów językowych jako opcjonalne aktualizacje w najbliższej przyszłości).
Kliknij przycisk Otwórz i Windows automatycznie odnaleźć pakiet językowy. Accept EULA i zainstalować pakiet językowy. Może to zająć dłuższą chwilę. Gdy skończysz, pojawi się pytanie, czy chcesz, aby przełączyć się na instalowany pakiet językowy. Kiedykolwiek zmienić język opakowaniach, musisz się wylogować i zalogować ponownie, by zmiany odniosły w życie. W przyszłości, gdy chcesz zmienić pakiety językowe, które zostały już zainstalowane, szef z powrotem do "klawiatury i języki" w ramach kartę Opcje regionalne i językowe i można wybrać z menu różnych pakietów językowych. Po prostu chcą pamiętać, że Windows 7 Beta rzeczywiście włączone do mojego nowego języka do mnie opakowanie bez konieczności wylogowania chociaż zwrócił się do mnie.
Taki wpis znalazłem gdzieś
A tu filmik co i jak:
http://www.youtube.com/watch?v=0ryEyZ7DPx4