TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

NFS Undercover na trybie zgodności

NFS Undercover na trybie zgodności
« dnia: 21 Marzec 2011, 19:06:40 »
Witam, tak jak w temacie mam problem z Need For Speed'em Undercover'em. Gra działa bez problemu na trybie zgodności z małym wyjątkiem. Otórz nie zapisują się opcje obrazu, czyli jeżeli ustawie sobie preferencje wszystko działa do wyłączenia gry. Po ponownym uruchomieniu ustawienia obrazu resetują się. W czym może tkwić problem?  ???

Odp: NFS Undercover na trybie zgodności
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Marzec 2011, 19:09:22 »
Ja grałem w tą grę na Windows 7 x64 z najnowszym patchem i gra działała bez trybu zgodności a ustawienia graficzne się zapisywały.

« Odpowiedź #2 dnia: 23 Marzec 2011, 17:01:29 »
Jeżeli to pomoże to mój Windows to Ultimate 32-bit. A ten patch to był do gry? Czy jakiś service pack do Windowsa?

« Odpowiedź #3 dnia: 23 Marzec 2011, 17:19:10 »
Tym bardziej gra powinna działać patch był do gry do windows nie ma patchów tylko aktualizacje i service packi ;)

« Odpowiedź #4 dnia: 25 Marzec 2011, 20:41:52 »
To co zauważyłem jest bardzo dziwne. Otórz zapisuje mi się ustawienie dźwięku oprócz jakości. A w ustawieniach grafiki zapisuje się tylko jasność. Dodam, że gra nie jest orginalna. Czasami mi się zacina. Tak jakby się wieszało i można ją wyłączyć tylko menadżerem zadań.

« Odpowiedź #5 dnia: 25 Marzec 2011, 21:07:55 »
A zainstalowałeś najnowszego patcha??

« Odpowiedź #6 dnia: 29 Marzec 2011, 20:07:55 »
Niestety nie  :( Poza tym nie wiem jaką mam wersję gry. Jak mogę to sprawdzić?

« Odpowiedź #7 dnia: 30 Marzec 2011, 12:31:04 »
Tu masz wszystkie patche [strona nie jest już dostępna] polecam tego Need for Speed Undercover v1.0.1.18 Euro Patch
« Ostatnia zmiana: 22 Marzec 2023, 17:12:27 wysłana przez Mirahz »

« Odpowiedź #8 dnia: 31 Marzec 2011, 18:24:04 »
Nie mogę zainstalowac patcha. Próbowałem zainstalowac 1.0.1.17 i wyskakuje mi komunikat, że nie może znaleźć nfs.exe. Gra była zainstalowana od nowa i nie crackowana.

« Odpowiedź #9 dnia: 01 Kwiecień 2011, 10:28:34 »
A masz polską wersje gry czy angielską?